- crm

Vilka Salesforce tjänster ingår i TechPeer?

Vi specialiserar oss på Salesforce installation, anpassningar och optimeringar. Under pandemin har vi alla sett hur viktigt det är för företag att ha kapacitet att skala upp dina kundrelationer. Centralisera data där det behövs och ge din försäljning och kundsupport all den information de behöver för att hjälpa kunder eller potentiella kunder. Vårt företag kan hjälpa dig med din Salesforce implementering. Våra experter kan mobiliseras snabbt. Vi kommer att titta på din befintliga infrastruktur för kundrelationer och leta efter möjligheter att förbättra kundbehovet, försäljningen och kundsupporten.

Konsoliderad historik

Ett kraftfullt CRM som Salesforce, bör hjälpa dig att konsolidera alla dina kunders interaktionshistorik, allt på ett och samma ställe. Detta kommer att hjälpa dig att öka din kundbehållning, och kundernas upplevelse med ditt varumärke.

Konsoliderad historik
staffing2_title

Våra medarbetare är viktiga

Ett blomstrande företag behöver blomstrande anställda. För oss på TechPeer är våra anställdas hälsa och välbefinnande viktigt; våra anställda bidrar inte bara till vår organisations tillväxt, utan använder samtidigt sina färdigheter, kunskaper och talanger för att uppnå personlig tillfredsställelse.

Behöver du hjälp med din Salesforce installation?

Att ha den mest optimala verktygsinställningen för ditt företag hjälper dig att automatisera och öka din produktivitet. Ta kontakt med oss.