- erp

Vilka Odoo tjänster ingår i TechPeer?

Vi specialiserar oss på Odoo installation, anpassningar och optimeringar. Under pandemin har vi alla sett hur viktigt det är för företag att ha kapacitet att hantera lager, lager, produktionsprocesser. Vårt företag kan hjälpa dig med din Odoo webbplats. Våra experter kan mobiliseras snabbt. Vi kommer att titta på er befintliga ERP-infrastruktur och leta efter möjligheter att förbättra produktiviteten och införa automatisering där det behövs.

Ta kontroll över din leveranskedja

Ett kraftfullt ERP som Odoo, kan hjälpa dig att bättre hantera dina processer, leveranskedja, verksamhet, rapporter och ekonomi, allt på ett och samma ställe. Detta hjälper dig att öka din lönsamhet och få en överblick på hög nivå över hur företagets resurser används.

Ta kontroll över din leveranskedja
staffing2_title

Våra medarbetare är viktiga

Ett blomstrande företag behöver blomstrande anställda. För oss på TechPeer är våra anställdas hälsa och välbefinnande viktigt; våra anställda bidrar inte bara till vår organisations tillväxt, utan använder samtidigt sina färdigheter, kunskaper och talanger för att uppnå personlig tillfredsställelse.

Behöver du hjälp med din Odoo installation?

Att ha den mest optimala verktygsinställningen för ditt företag hjälper dig att automatisera och öka din produktivitet. Ta kontakt med oss.